Handige (nieuwe) adressen om te onthouden!

Voor degene die op zoek zijn naar een rietdekker met een hoge kwaliteit en goede prijs zou eens een offerte kunnen opvragen bij Pape Rietdekkers in Doetinchem. Er zijn goede reactie gekomen op het werk wat ze doen. Zij kunnen zeer snel een prijsopgave doen en zijn ook qua planning ook zeer snel inzetbaar. Ook geven zij de mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo houdt je het dak in een perfecte conditie.

Voor meer informatie kun je vragen naar Judith Pape, bereikbaar op nummer 0314 334027 of een offerte via de website aanvragen: www.pape-riet.com/offerte/

Nog een handig adres om te onthouden als je tuinonderhoud wilt doen:

Jori Verkleij hoveniersbedrijf, voor alle tuin-onderhoudswerkzaamheden, zoals bomen snoeien, terras aanleggen enz. Voor sommige op de Poldertuin-‘t Vissertje is Jori al een bekende! Je kunt hem bereiken onder nummer 06 36156432.

1 reactie

 1. Joop van der linden Antwoorden

  Mijn dak is onlangs opnieuw van riet voorzien. Er is een rapport gemaakt na de oplevering door de Vakfederatie rietdekkers. Is er belangstelling bij de vereniging om een copy van dit rapport te ontvangen?
  Joop van der Linden.

 2. Dorine WeerdenburgDorine Weerdenburg Antwoorden

  Goedemiddag Joop,

  Dank je wel voor de reactie. Ik denk dat daar zeker belangstelling voor is. Dan graag een copy op het kantoor inleveren of nog mooier mailen naar het algemene email adres van de vereniging.

  Groeten,
  webmaster

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *