Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Algemene ledenvergadering

20 januari 2021 tussen 20:30 - 23:00 UTC+1

De spelregels:

 • De vergadering start op 19:30 uur. We raden je aan om 15 minuten voor tijd jezelf aan te melden. Je zult eerst in een digitale “wachtkamer” komen. De organisator laat je uiteindelijk om 19:30 uur toe. Na 15 minuten gaat de deur digitale vergaderzaal dicht. Je kunt je hierna niet meer aanmelden en meedoen met de ALV.
 • Bij deelname aan de ALV wordt verzoek gedaan om video en geluid aan te zetten als je dit zelf nog niet gedaan hebt. Lukt dit niet dan kan je slechts kijken en luisteren.
 • Het kan zijn dat er tijdens de ALV gestemd moet worden. Om jouw stem niet zichtbaar te maken voor anderen vragen wij je om dit per chat te doen. Deze optie vind je in het midden onderin het scherm:
  Klik op de knop “Chat” en type “ja” gevolgd door enter als je ergens voor bent en “nee” gevolgd door enter als je ergens tegen bent. Je kunt hier aangeven aan wie je de chat stuur. Zorg dat je kiest voor de “Host”. Deze ziet alleen je stem en kan alle stemmen uiteindelijk tellen.
 • Als je wilt spreken kan je je hand opsteken door onderin op de rechterknop “Reactions” te klikken en vervolgens te kiezen voor “Raise hand”. Iedereen kan dit zien en de voorzitter kan je het woord geven.
 • Als je spreekt kan het zijn dat je jouw onderwerp wilt toelichten met een presentatie. Zorg ervoor dat deze op de achtergrond gestart is. Je kunt vervolgens verzoek doen om dit jouw scherm te delen via de groene knop “Share” en hierna kun je kiezen voor het venster wat je wilt delen. Na jouw presentatie kan je bovenin kiezen voor “Stop share”
 • Wacht met spreken tot je het woord krijgt van de voorzitter. Vergaderen via Zoom is voor velen nieuw en dit vereist juiste afspraken en een goede etiquette.
 • Indien je tot meerdere malen toe spreekt zonder dat je het woord hebt gehad dan kan je “gedempt” worden waardoor anderen je niet meer kunnen horen. Bij veelvuldige ongeoorloofde interrupties kan je uit de vergadering geplaatst worden.
 • Buiten de leden van de Vereniging om kan er niet deelgenomen worden aan de ALV (huurders bijv.) Hierop wordt gecontroleerd

Gegevens

Datum:
20 januari 2021
Tijd:
20:30 - 23:00 UTC+1

Organisator

Peter Bollaart

Locatie

Zoom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *